2009-07-30  |  KLOCKAN:  23:51:53 

Snart helg

Det blev en deliciös buffé på Chaow Praya River med mina workoholics dagen till ära, och med min nygravida mage begav jag mig till optikern. Mina ögon var i samma syntillstånd som förra året, så det var ju bra. Både jag och mami tog med oss några bågar hem, så vi får väl se. Och så har jag träffat min forne kollega och kära vän Jennifer. Vi promenerade runt i Allstas underbara vidder, bakade mumsiga kubb, blonderade hår och gjorde upp gamla affärer. Och snart försvinner hon iväg till Umeå och blir en glad student. Allsta kommer bli tomt, for sure.



Jag har fått min bok, äntligen.

    KOMMENTERA [0]    Vardagligt



 2009-07-26  |  KLOCKAN:  18:16:49 

Uppbokat

Njuter av solstrålarna som slickar min oljeförsedda kropp. Jobbveckan inleds imorgon, då det dessutom ser ut att bli kanonväder. Men vissa glimtar väntar även mig, för på måndag ska jag träffa Lisa! Och på tisdag ska jag träffa minikusinen, som i väntan på ett riktigt namn kallas Tarzan av far sin. Kan hända att det blir en liten utgång på onsdag. Och så ska jag till herr Blomkvist på torsdag för att undersöka mina två gröna. Förhoppningsvis lyckas jag även kika ut ett par schyssta bågar som jag känner mig representabel i. Och sen blir det ju plötsligt helg!

    KOMMENTERA [0]    Vardagligt



 2009-07-26  |  KLOCKAN:  12:54:27 

Söndagsångest

I helgen har jag spenderat tid med Madeleine. Vi spenderade pengar på shoes och bakade kladdis, riktigt trevlgt. Och så hade jag en liten reunion med en del av gamm-klassen på aftonen, i sällskap av en gnutta jordgubbsvin och limedrinkar.



    KOMMENTERA [1]    Good times



 2009-07-25  |  KLOCKAN:  13:46:44 

Nymalda bönor & Michael J.

Idag ska jag träffa Madeleine! Känns som 300 år sedan sist, så det är på tiden. Sov nog alldeles för länge idag, men var behövligt. Tog världens längsta och skönaste dusch för att vakna till liv. Nu ska jag bara slänga i mig en kopp kaffe så är jag redo-redo för dagens äventyr.





    KOMMENTERA [0]    Örongodis



 2009-07-24  |  KLOCKAN:  20:28:43 

Amy Winehouse - Valerie

Jag har alltid älskat denna kvinna. Eller kanske rättare sagt hennes röst, hennes sound. Jag vill ha mer. Get yourself together, woman!

    KOMMENTERA [0]    Örongodis



 2009-07-24  |  KLOCKAN:  20:03:28 

Farmors mat + H&M's höstkatalog


    KOMMENTERA [0]    Inspiration



 2009-07-23  |  KLOCKAN:  21:08:00 

Poor little girl

Jag fick upp ögonen för Edie Sedgwick när jag såg filmen The Factory med Sienna Miller. Trots att hon var så vilsen och neddrogad fascineras jag av henne, she had it. Under 60-talet tog hon Andy Warhol och hela världen med storm, men knarkade ner sig och dog alldeles för ung. Det sägs att Bobby Dylan's Just Like a Woman och Leopard-Skin Pill-Box Hat handlade om Edie. I like to think so.

    KOMMENTERA [0]    Sevärt



 2009-07-23  |  KLOCKAN:  19:25:23 

Green eyes

Under en diskussion på fikarasten på jobbet häromdagen fick jag höra att jag är lik Shrek-draken. Haha. Lite roligt var det ju. Kan det stämma?

 
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt



 2009-07-23  |  KLOCKAN:  15:48:08 

Dresscode

Har man inget att göra på sin arbetslplats så har man inte. Därför måste tiden fördrivas. Asos har sjukt många snyggingar. Jag är dock för handlingslam för att klicka hem några. Den med zip påminner lite lite om min egna planerade kration. Jag låter mig inspireras.

ASOS Zip Front Flower Print Dress     ASOS Tulip Bustle Back Strapless Dress

TFNC Satin Zip Detail Colour Block Dress

    KOMMENTERA [0]    Inspiration



 2009-07-23  |  KLOCKAN:  15:38:51 

Bäbislycka!

Jag har fått en kusin idag! Hela fem dagar för tidigt. Jag hade siktet inställt på tisdag, så det kom som en glad överraskning. En liten pojke blev det. Så nu blir Frida en stolt storasyster, förmodligen världens bästa. Jag hoppas både lillbäbisen och mamman mår bra, och hoppas på att få hälsa på snart! Kan knappt bärga mig.



RSS 2.0