2009-06-29  |  KLOCKAN:  21:25:52 

Tillbaka till verkligheten

Jag har verkligen haft en obeskrivlig helg. Det jag kan beskriva är hur trevligt det var hos Simen i lördagskväll; poolparty med härliga människor, skön kvällssol, saftiga hamburgare och en allmänt underbar stämning. Sedan gick vi alla in i dimman. Idag började allvaret igen, Bolagsverket väntade. Jag överträffade mig själv på skanningen, och fick beröm av chefen igen, vilket kändes bra. Sedan mötte jag upp en festivalhemkommen FredrikCoffe House där vi gluffsade sallad, och sedan glodde på Transformers.

    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2009-06-28  |  KLOCKAN:  18:53:22 

Dynamitdrama

Allsta är helt sjukt underbart på sommaren. Men man blir ju lite fundersam på vad det bor för människor i området när man läser det här. Och för ett tag sedan hängde sig en kvinna i sitt hus inte långt härifrån. Vad är det som händer?! Nu ska jag skjuta lite luftpistol med familjen, och vi skjuter alltså på en tavla - inte på varandra.

    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2009-06-27  |  KLOCKAN:  11:56:30 

Underbara sommar

Vaknade 8 imorse och begav mig ut i solen, halvslumrade till Jonas Moströms Dödens Pendel. Det är lite kul när man tänker sig handlingen. Som att en seriemördare skulle gå lös på Sundsvalls sjukhus. Det vore något det. Har även hunnit sy en kjol på morgonkvisten, och sytt klart gårdagens kjol/klänning. Fort gjort på en kvart, duktig flicka.      

    KOMMENTERA [0]    Kreativt 2009-06-26  |  KLOCKAN:  21:58:47 

Älskade hamn

Idag är det fredag, älskade fredag - och jag ska njuta av denna efterlängtad helg med tonvis sol. Efter dagens arbetspass vandrade jag omkring på staden ett tag, där jag träffade på Anders&Anton som var söta och höll mig sällskap ett tag. Vi tryckte i oss lite mjukglass, och så införskaffades presenter till morgondagens tjugoåring som kommer att få en mycket trevlig överraskning.

Med en BangkokCity-låda i handen begav jag mig lite senare till hamnen där Emilia, Madde & Emma solade på gräset, i sällskap av ett berg av godsaker. Emilia sticker ju till Sardinien på söndag och blir borta i två månader som aupair, good luck to you!
    KOMMENTERA [0]    Good times 2009-06-25  |  KLOCKAN:  20:21:37 

Kvällssol

Åh vad jag för tillfället älskar svensk sommar.


   


    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2009-06-24  |  KLOCKAN:  23:10:13 

Jobb, sol och lite kvällsmys

Idag har solen visat sig från sin bästa sida. Hur har jag njutit av det?

Dag: Jag sörplade i mig alla små solstrålar som tänkas möjligt under mina små fikapauser på terassen, och under lunchen njöt jag med Jennifer i hamnen, hur underbart som helst! Resten av dagen var jag lite smått deprimerad - tänkte Bolagsverket på hur surt det är att kunna se hur fint det är ute när man måste vara inne, när de fixade sina monstruösa glasväggar?

Kväll: Hos Lisa till en början, med lite god mat, och lite senare i en mysig vik på Alnön där vi åt glass och studerade solnedgången. I gott sällskap av en utter, en svan och en massa humlor och en Anton.

    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2009-06-23  |  KLOCKAN:  21:00:35 

Godafton världen

Ett litet hopp igen, kanske det fjärde detta år?

Idag har jag spenderat min andra tisdag på Bolagsverket. Jag sitter på PD (post och diarium) som handläggare, och jag känner att alla arbetsuppgifter sakta men säkert börjar sjunka in. Under den dryga vecka jag uppehållit mig på Bolaget har jag:

* börjat dricka 3 koppar kaffe varje dag
* slagit rekord på antal skannade papper
* varit på två möten
* fått beröm av båda mina chefer
* fått ett eget skrivbord med tillhörande dator
* diarefört att duka kommer köpas upp av cervera
* fått lov att åka bil med chefen till jobbet
* ätit en mjukglass i hamnen


RSS 2.0