2010-08-30  |  KLOCKAN:  20:03:06 

Fabric, oh fabricOhlson's reade ut stuvar - jag var såklart där.
Fann några små älsklingar (smått kär i vartenda tyg). Så återstår ju bara det där med tiden att göra något åt dom. Måste försöka fixa lite ledigt. Har storslagna planer, just you wait and see.. (Typsikt mig att göra allting toooo much)
    KOMMENTERA [0]    Kreativt 2010-08-30  |  KLOCKAN:  19:52:24 

Pure loveÄlskade syster. Att ha en syster med asperger är kanske inte solklart för alla vad det innebär. Men det struntar jag i. Hon är underbar och jag älskar henne. Och uppenbarligen tycker hon nog om mig litegrann då jag mottagit både sms och telefonsamtal med uppmaning om att komma och hälsa på. Det är roligt att upptäcka nya saker, hur hennes utveckling gynnas. "Vad roligt att du tar initiativ!" säger jag. "Vad är initiativ?" säger hon. Hon är för go, min syster. Så det så.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-08-28  |  KLOCKAN:  21:12:17 

Turn the lights out


En pigg/peppad/galen tjej. Allt annat än dagens mode.

Har servat några golfnissat idag. Återsett ett kärt ansikte. Huttrat i några timmar. Intagit ett vrålhett prinsesskummigt bad. Enough. Goodnight.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-08-27  |  KLOCKAN:  10:20:32 

Let's do thisFullspäckad vecka. Allt är som vanligt!
Mitt liv just nu: jobb. Känns braaaaa. Men lyckas otroligt nog hinna med en massa annat också. I onsdags hälsade jag på syster, lagade köttfärslimpa och sedan hallon&päronsmulpaj och kikade på Fortet (och emellanåt passade jag på att organisera upp hela hennes lägenhet, städa undan papper, sortera i lådor, placera ut prydnadssaker). Och igår kikade jag in i Lisas och Fridas nya lya, käkade lite kebab och så! Förhoppningsvis överlever jag nog helgen också.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-08-24  |  KLOCKAN:  20:08:39 

Above the cloudsTröttare människa får man ju leta efter.
11 jobbpass på 9 dagar tär lite smått. Varit en sväng på Birsta och fikat med Anna. Fyndade även blåbärspraliner på Village, stööört goda. Tänkte att de skulle passa bra i samband med ett hett skummigt bad, massa tända ljus, och en mysig film. Precis vad jag behöver just nu!
    KOMMENTERA [0]    Good times 2010-08-23  |  KLOCKAN:  17:58:22 

Show me the meaningSka ta mig en fika med denna tös i kväll! Hon kom tillbaka hela vägen från Umeå bara för min skull (kan vi ju låtsas). Kan även passa på att fira att jag har en dag ledigt imorgon. Har alldeles för mycket jag vill göra på en enda dag.
    KOMMENTERA [0]    Good times 2010-08-22  |  KLOCKAN:  21:19:43 

MavericksSitter här och funderar lite. Köpa eller inte köpa (?) Johnossis LP. Excluuuuuusive shit. Mina små älsklingar ju.
    KOMMENTERA [0]    Örongodis 2010-08-22  |  KLOCKAN:  20:53:15 

Sets off like a fire alarm


Visby. Vackra, vackra Visby.

Vad har hänt denna vecka tro? Jo. Sista veckan på B-verket. Extremt konstigt. Saknar redan scannermaskinen, pinningen och fikarasterna. Brevsprättningen, lunchdatandet och turerna på Lidl (...) + Några Charm-ansträngningar. Avskedsmiddag för Anna (plus ett Invitobesök såklart). PWC's bankett i Nordic. Lite frukostslit. Lite chill. Lite Bröllopsfotografen. And so on. Nästa vecka inleds med lite mer jobb. Känns bra att jag har cirka fyra olika arbetsgivare, alltid någon som behöver mig!
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-08-18  |  KLOCKAN:  22:46:06 

Love birds


Mina små Umeåfåglar var hitbjudna på middag igårkväll - tyvär kunde bara två av fyra närvara. Men desto mer mat åt oss! Bjöd på, förrätt: vitlöksstekta bröd med räkröra, varmrätt; philadelphia/salamifyllda kycklingfiléer med gräddsås, squash och klyftpotatis, efterrätt; passionsfruktsglass, varma hallon och choklad. Har funderat på att göra just passionsfruktsglass hur länge som helst - och det var absolut värt det!! Sjukt gott, speciellt med varma hallon till. Jättemys blev det iallafall, kommer sakna töserna!
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-08-18  |  KLOCKAN:  22:29:54 

Time passes by


Små fjortonåriga töser i Vänern, 2004.

Så oerhört spännande detta känns.
Om sju veckor kommer min tremänning Lisa och hälsar på! Sist vi sågs var året 2004, för sex år sedan. Crazy. Mycket har hänt sedan dess. Så nu är det allt på tiden att vi ses igen, så vi får ta igen all tid sedan vi lekte med drömslott och busade på Hörningsholm (typ).. Kommer bli riktigt roligt att ses igen. En ljusglimt som verkligen behövs i höst!
RSS 2.0