2010-12-31  |  KLOCKAN:  16:25:34 

32 hours to go..Trots sovmorgon och världens längsta frukost med bror & youtubeklipp har jag hunnit med allt på min att-göra-lista. Har lyckats packa mina väskor (50% målar-saker). Städat ur hela syrummet på alla mina flytta-hemifrån-saker, staplat dom på hög i mitt rum som nu känns mer som en förvaringslokal. Mitt piano och Pfaff-symaskin får jag vackert ta farväl av, de lär inte vara kvar när jag kommer hem. Utöver det planerat nyårsmiddag, och gjort mig iordning. Så vad ska jag göra nu då?!
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-12-29  |  KLOCKAN:  19:36:38 

I'll be backBara dagar kvar tills jag åker till London! Tog beslutet på juldagen och åker dan efter nyår. Fattar det knappt själv. Jag har alltså haft en vecka på mig att packa, fixa en massa pappersjobb, bankbesök, osv. Har fixat en bärbar dator, ny kamera och mobil. Bokat flygbiljetter har jag till och med kommit i håg. Men familjen jag ska till verkar supergullig, så jag ska nog trivas. 15 minuter till centrala London är ju inte helt fel det heller. Ska INTE packa så mycket kläder, Primark finns ju nära till hands om vi säger så.. Förutom att förbereda mig inför resan har jag ändå hunnit med massor, träffat en del av alla jag vill träffa, gått otaliga vändor på stan, sett 3D-bio, ätit på Bite Line, osv. Men tiden går aaaalldeles för fort!

    KOMMENTERA [0]    Äventyr 2010-12-27  |  KLOCKAN:  00:02:34 

All set


Leker lite med min nya kamera..
 
Den här julhelgen gick då fort. Har haft en supermysig julafton hemma med familjen. Fick helt stört många julklappar, blev bokstavligen talat begravd under dom.. Måste ha varit grymt snäll detta år! Har ätit grymt god julmat; farmors kalvsylta, mammas köttbullar & revbensspjäll - sånt man inte kan klara sig utan. På juldagen fick jag samtal från London, och jag bestämde mig för att åka dit och jobba som au pair. Redan den 2a Januari ger jag mig iväg, känns riktigt bra. Hann även med en massa teknikshopping, ny kamera, dator och mobil slog jag till på. Och kvällen blev prima den med, fest med massa fina människor och så Stadshuset efter det. Hela den här veckan kommer gå sjukt fort - ska hinna med allt praktiskt, packa och viktigast av allt, hinna träffa en massa fina människor innan jag åker!

    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-12-23  |  KLOCKAN:  02:16:24 

Life's like a chocolate box..


Spritsade chokladtryfflar med crème fraîche & honung, vita chokladtryfflar med pepparmint och polkagriskross, mjölkchokladtryfflar med havssalt och mörkt chokladöverdrag.
    KOMMENTERA [0]    Matigt 2010-12-20  |  KLOCKAN:  18:20:05 

Yrt


Hade gärna befunnit mig här just nu.

Dödligt trött är precis vad jag är just nu. Plus att min far har opererat mitt finger som inte mår så bra. Tycker lite synd om mig själv (men det får man göra ibland). Hade i alla fall riktigt roligt på jobbfesten igår. Så en dag att göra ingenting på får man väl kanske unna sig. Blev åtminstone lite CH-häng med en massa hemvändna Sundsvallsbor. Var nog inte så särskilt roligt sällskap dock. Nu ska jag lägga mig i soffan, se SATC & äta praliner. Kan nog inte bli så mycket bättre.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-12-19  |  KLOCKAN:  01:08:40 

Dreaming awayHar städat mitt rum. Sett Robinson. Ätit Polly. Byggt pussel. Mailat.
Rolig lördagkväll? Efter att ha jobbat hela dagen och dessutom fått bilen fastfrysen på parkeringen (?!), skottat loss den, och därefter varit livrädd eftersom bilen vägrar besegra en backe så jag måste backa igenom en korsning då jag knappt ser något för all snö - är man rätt trött.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-12-19  |  KLOCKAN:  00:58:45 

Fire red


H&M 399;-

Jag gillar svart. Naturfärger. Grått. Ibland vitt. Men - rött? Jo, faktiskt. Kärlek vid första ögonkastet.
    KOMMENTERA [0]    Dagens fynd 2010-12-17  |  KLOCKAN:  23:38:13 

Julens höjdpunktDet blir ingen jul om man inte får mammas köttbullar.
Och såklart farmors kalvsylta (all annan kalvsylta är minst sagt vedervärdig!). Men i år tänkte jag att jag skulle lätta min moders börda en aning, så jag tog och slängde ihop dom på min lediga dag. Då blir det ju kanske inte mammas köttbullar, men får hoppas på att dom blev minst lika goda ändå.
    KOMMENTERA [0]    Matigt 2010-12-17  |  KLOCKAN:  23:35:47 

Walking in my new shoesTog en fika med Lisa på Waynes i aftonen.
Blev en snabbis på In också, men jag skulle ju självklart inte köpa något. Just precis därför släpade jag hem på tre kassar. Varav detta var ett av fynden. Men sen så behövde jag ju ett par kängor också..
    KOMMENTERA [0]    Dagens fynd 2010-12-16  |  KLOCKAN:  22:35:56 

Sweet as can beHar suktat lite efter denna fina bok, och passande nog var det äntligen nedsatt pris på den. Passar perfekt då jag hade tänkt göra en massa goda tryfflar. Är ju galet nog julafton om en knapp vecka!
    KOMMENTERA [0]    Matigt


RSS 2.0