2010-06-22  |  KLOCKAN:  23:46:27 

You think you are


Gud så otroligt hur ambitiös denna dag blev - har en gång för alla gjort upp en slutgiltig plan för mitt körkort, sagt upp mitt kort på gold's (vem försöker jag lura?), bakat sjuka mängder kakor (dock inte till mig själv..), och slutligen,färgat mitt stackars hår ännu en gång. Snart är jag nöjd!

Marina and the Diamonds - I Am Not a Robot

    KOMMENTERA [1]    Vardagligt 2010-06-21  |  KLOCKAN:  22:19:11 

High on life


Livet bara snurrar just nu - men jag har hunnit med en massa roligt. Hela helgen har varit ett långt äventyr. Lördagens maskerad blev helt underbart rolig!

Alice in Videoland - Numb
    KOMMENTERA [0]    Good times 2010-06-19  |  KLOCKAN:  16:47:35 

When you least expect it

Mona & Nathali / Rödvinet satte sina spår..

Blev en trevlig tillställning på Söråkers herrgård igårkväll, med ett gäng samlade och glada Aveny-workers + en fin fortsättning ute bland krogar och öltält i Sundsvallsnatten.
    KOMMENTERA [0]    Good times 2010-06-17  |  KLOCKAN:  20:26:38 

For the first time in lifeJag saknar min glasflicka litegrann. Förbannade arkitektprov - jag skulle ha behållit henne istället.

Jag irrar omkring i min egna lilla värld för tillfället. Att ha så här mycket att göra är nog inte bra för mig. Tror jag ska stänga in mig i min kreativa lilla hörna och känna lugnet. För det är det jag blir av att pyssla, sy, måla.. - totalt harmonisk. Är nog bäst för alla i min närhet.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-06-15  |  KLOCKAN:  23:47:48 

Now the lights are outHar deltagit i ett onlinemöte med CultureCare halva kvällen. Tänk, ett år i USA, how about that? Ett problem bara - har insett att det där förbannade körkortet börjar bli ganska aktuellt att ta nu (snartså..).
För tillfället är det någon/något (?) som låter oerhört konstigt här ute i Allsta. Bror kan inte sova. Tigern rusade in genom dörren med burrig svans. Låter som en flock kråkor x 100 som sitter och kraxar, och det lätendet upprepas gång på gång. Skulle kunna vara någon slags tuta också. Ingenting som vi lyckades identifiera. Hursomhelst är det väldigt mystiskt..
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-06-13  |  KLOCKAN:  21:28:23 

Get together


Supertrevligt igårkväll hos Angelica, med massor av gott och massor med mys!

Helt underbart med en dag att göra absolut
INGENTING på. Första sovmorgonen på cirka tre veckor. Degat i soffan. Påbörjat min maskeradoutfit. Kikat på Solsidan. But that's pretty much everything. Imorgon rullar en ny jobbvecka igång - heya.
    KOMMENTERA [0]    Good times 2010-06-13  |  KLOCKAN:  20:19:21 

It multiplies around you


En sväng till Larsan med ett gäng härliga människor satt inte helt fel!
    KOMMENTERA [0]    Äventyr 2010-06-10  |  KLOCKAN:  23:59:22 

Ment to beHar spenderat senaste halvtimmen utslagen på kökssoffan
, med en minst lika utslagen Tiger (med en sisådär 10 små råttor i magen) ovanpå mig, och lyssnat till min bror som hade högläsning ur Kalle Anka på pitemål. Sånt där som bara han får för sig att göra. Han börjar dessutom bli alldeles för stor nu. Går ut sjuan imorgon. Har tre gånger så stora fötter. Längre än mig. Definitivt mörkare röst än mig. (Mer skäggväxt också). Ibland - och bara ibland - smartare än mig. Men, han är bra min bror!
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-06-10  |  KLOCKAN:  18:36:44 

How i feel for you know

Två otroligt lyckliga töser!

Ja men dåså - EN dag kvar, sen så. Btw - gud så frestad man blir att ta på sig studentmössan och ryckas med i glädjeyran som råder överallt - bara kryper i kroppen när jag hör tutorna och skriken från flaken.. Men, ska istället sy/måla/fixa lite hade jag tänkt. Lugna ner stressnerverna. Och såklart packa väskan till imorgon!


Ladyhawke - Paris Is Burning
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-06-10  |  KLOCKAN:  00:00:46 

Much better

Har slitit som ett djur hela kvällen; städat (och möblerat om) syrummet + mitt rum. Sjuuukt mycket prylar. Alldeles för mycket kläder - what to do? Imorgon blir det Charm 9-17 (kom och fika vettja!). På fredag Bolagsverket - där jag kommer finnas drygt tio veckor framöver. Och efter femslaget bär det av till Utanede och kära Larses, med pizza i stenugn, båt, grillning, fiske..kommer bli så härligt.

Älskar att vi gjorde aaalldeles för mycket pizza, som vi dessutom slukade som djur - bokstavligt talat - från tallrikar, brickor, skifferstenar, osv..


Monty feat. Lorentz - En Till Himmel
RSS 2.0