2009-09-30  |  KLOCKAN:  22:10:21 

Burning inside

Fick svar från sjukhuset idag. Inget fel på mina lungor inte! Man vaaaarför kan jag inte andas normalt!?

Matte B-tentan imorse var iallafall a piece of cake, var klar efter knappt halva tiden. Så jag, Björn och Linn firade med att vandra omkring i en vinpinande stad och tog oss en lunch på B&K.
Hämtade ut min lagbok också, i ett paket som jag själv minst fått plats i. Så nu är jag en äkta rättsvetenskaps student som kan hänga med bland paragraferna på föreläsningarna.

Och imorrn äre jobb, och på fredag äre jobb, och hela helgen också. Uä. Men jag får ju lite gosig kosing.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2009-09-29  |  KLOCKAN:  22:35:22 

Jag säger bara en sak:

TRÖTTHET.

Två tretimmarstentor på en dag var nog lite för mycket för mig. Inte helt redo. Men fyfan, nu är dom gjorda! Nu väntar bara ytterligare än till i arla morgon, och en muntlig på fredag. Yes-girl!

Men jag fick iallafall nosa lite på Anton idag. Han är så snäll så snäll, han bara tittar storögt och får till ett litet skratt då och då. Inte att han skriker eller grinar det minsta då. Nehejdå :') I övrigt var det lite av ett släktkaos här hos mormor. Och alla skulle ha mat. Tror det var två pers åt gången på grund av platsbrist..alla är överallt på en gång! Men det är ett mysigt kaos, and i like it.


And now; en liten tröttis ska få sömn och PEPPA MATTETENTA!
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2009-09-28  |  KLOCKAN:  22:27:16 

Tunga ögonlock

Fyfan, vet inte när jag sist var såhär sjukt borta i huvudet av plugg. Har iallafall laddat upp med godis till imorgon så att min hjärna ska näras och vara på topp. Till och med Coca-Cola fick slinka ned i packningen; jag som ALDRIG dricker den drycken ska nu passa på att droga mig i ett undantagsfall som detta.

Men när man befinner sig på botten,  vad är då inte skönare än att fördjupa sig i denna underbara människas fruktansvärt underhållande videoblogg? Det ska jag göra iallafall, sedan kryper jag ner under täcket med drömmar om exponentialekvationer och logaritmer.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2009-09-28  |  KLOCKAN:  20:20:34 

Jonathan Johansson - Aldrig Ensam

Min hjärna är mos. Just nu spinner den på enbart till ljudet av Jonathan Johanssons ljuva stämma och mjuka melodier. Han är så mysig så jag vill bara krypa ihop och gosa mig som en liten bäbis. Och nu borde ju jag se på Idol, men här sitter jag med min jävla mattebok och är fruktansvärt less på dessa omöjliga tal. Bara 67 uppgifter till så är jag klar, done, finito. Då blir det en dusch, skjuts till mormor och sömn som om det inte finns någon morgondag.


    KOMMENTERA [0]    Örongodis 2009-09-28  |  KLOCKAN:  14:18:03 

Alla vill ha hela världen

Jag behöver, eller kommer iallafall att behöva en bärbar dator. Frågan är om man ska vänta eller slå till. Med studierabatt genom CSN får man just nu denna HP Pavilion dv6-1101so för 6 590 kronor (man sparar 1400). Beslutsångest for sure!


Nu ska jag ge mig ut på en springrunda, mattetalen knäcker mitt psyke big time.

    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2009-09-28  |  KLOCKAN:  11:47:33 

Jonathan Johansson - Kan, kan bli så bra

    KOMMENTERA [0]    Örongodis 2009-09-28  |  KLOCKAN:  11:17:39 

Familybusiness

Here is my little cutie! Eller rättare sagt framtida gudson och vääärldens snällaste bäbis. Med världens sötaste storasyster och underbaraste föräldrar. Synd bara att jag råkar ha högskoleprovet på samma dag som dopet, men jag springer iväg på lunchen, för det tänker jag verkligen inte missa!


My favorites! 
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2009-09-27  |  KLOCKAN:  19:54:22 

I want!

Är så sjukt nära att satsa min kosing på denna skapelse precis just nu. Riktigt skinn är det iallafall, och jävligt läcker om jag får säga det själv. I feel desire.

   
    KOMMENTERA [0]    Dagens fynd 2009-09-27  |  KLOCKAN:  19:35:38 

Sleepy sunday

Imorgon får jag svar på min lungröntgen. Men jag känner mig ganska fit. No need to worry. Det är nästan så jag skulle kunna bege mig ut på en tur med joggingskorna, bara det inte hade varit för att det blir så satigt mörkt..

Mest av allt för tillfället skulle jag vilja slinka iväg på en sista minuten, någonstans där solen fortfarande bränner och man kan njuta av livet för en stund. Vore ju inte helt så fel.Thailand 2008:


Ögonblicksbild som jag upptäckte först när jag kikade igenom mina foton. Totally love it! Busapor, haha.


Paddelfärd bland surrande cikador, och feta ormar uppringlande i träden rakt ovanför våra huvuden.


"Big toe", Similan Island.


Wouldn't mind going there again.

    KOMMENTERA [0]    Äventyr 2009-09-27  |  KLOCKAN:  17:12:27 

Shopaholic

RSS 2.0