2010-04-28  |  KLOCKAN:  22:26:17 

The years go byHipp hipp hurra! Min kära papi har fullbordat sitt 52:a år idag, och det har firats med tårta och presenter. Min fantasi räckte inte längre än till tre böcker (som utvaldes noggrant under cirka en timme) och fem hekto lakrits -men jag hoppas att det uppskattades!
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-04-28  |  KLOCKAN:  22:22:28 

Bring me sunshineIdag hade jag äran att spendera några timmar med denna sköna böna. Alldeles, alldeles för länge sedan sist! ♥
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-04-27  |  KLOCKAN:  22:20:39 

Everything comes to an endLike every other night - en kopp te (och inte vilket te som helst) är alltid oumbärligt gott. Njuter lite av mitt sinnessjukt sällsynta Khoisan te. Skam att den inte finns i så många smaker på de få affär det finns att köpa. På Aveny finns apelsin/kanel - och den har jag alltid druckit i mina fyra år där. Men nu ser det ut som att även dem ratat mitt älsklingste.. Det får duga med lite kalahari chai så länge!
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-04-27  |  KLOCKAN:  21:59:44 

Yuksek - TonightEgentligen kanske man borde åka till Hultsfred och dansa loss lite till denna fransos?
    KOMMENTERA [0]    Örongodis 2010-04-27  |  KLOCKAN:  21:38:55 

Just can't waitHar slängt ur alla tjocka, stickade vintertröjor och istället fyllt garderoben med alla härliga, tunna, lätta sommarkläder. Kändes ganska så bra faktiskt!

    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-04-25  |  KLOCKAN:  21:46:18 

Another time, another daySöndagen lider mot sitt slut. Ännu en vecka har passerat.
Vad hade denna vecka bjudit på?

Jag har jobbat några timmar på Aveny. Bakat en tårta med Emilia & Anna till en nybliven 20-åring vid namn Madeleine, och dessutom firat henne med middag, tårtätande och massa mys. Jag har deklarerat. Bokat in en massa körlektioner - vilket betyder att jag har blivit seriös med körkortstagandet (tack vare min ängel till mormor!). Glassat på stan. Jobbat min första (förhoppningsvis inte enda) dag på Charm. Varit på arbetsintervju på IKEA. Gått en promenad kring Klingstatjärn. Lämnat in min mobil på lagning (sisådär 4 månader efter the big break-down). Druckit lite öl (och en massa gratisdrinkar) med bästaste Lisa och Erika. Flängt runt på Birsta. Och sist - men INTE minst - bokat resan till Gotland med Emma!
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-04-25  |  KLOCKAN:  17:39:01 

YesterdaySpenderade kvällen med dessa två söta damer. Beblandade oss i Sundsvalls nattliv och träffade på ett och annat bekant ansikte. Trevlig kväll!
    KOMMENTERA [0]    Good times 2010-04-19  |  KLOCKAN:  11:58:05 

Wish me luck!Beger mig till IKEA för en arbetsintervju.
Förberedd? Njaaaa. Tar det som det kommer. Let's have som fun..
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-04-18  |  KLOCKAN:  22:48:54 

Keep on rolling
Denna dag blev låång.
Jobb till klockan tolv. Sedan for jag och mormor hem till lilla Allsta och fikade/solade/snackade skit. Hann se del 1 och 2 av Coco Chanel (underbar inspiration) och sova på soffan. Äta årets andra grillmiddag: citron/vitlöksmarinerade kycklingspett, ugnsbakad potatis/rödbetor/morötter med färsk timjan och rosmarin, AIOLI, basilika/fetaostsås, grillade majskolvar, tzatsiki, tomater i balsamvinäger .. (the list goes on). Lite senare droppade Madeleine in en sväng. Snackade lite mera skit. Proppade i oss glass med hallonsås. Chillade. Jag gillade.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-04-18  |  KLOCKAN:  21:58:04 

It's a hot passion baby


(gillar att min kamera tar så snygga och rosa bilder som omväxling)

Lördagskvällen blev inte som väntat..
Tyvär blev det inget mys hos hemvändande Jennifer :/ men istället följde jag med min kära vän Lisa på äventyr! Vi lyckades rätt så bra tycker jag. <3 Pallrade mig också upp och jobbade några timmar imorse, och upptäckte någon mer som verkat haft en rolig (och blöt) kväll. En något sliten och tilltufsad mister Räisinen sköljde tacksamt ner sin alvedon med ett glas äppeljuice och besparade sin mage hotellfrukosten. Man kan ju inte lyckas jämt.
RSS 2.0