2010-07-26  |  KLOCKAN:  21:44:55 

Oups, i did it again"Råkade" klicka hem 3 par skor, och två urmysiga halsdukar inför vintern. Är ute i grymt god tid känner jag. Nelly och H&M har varit mina godaste vänner ikväll. Hämtade för övrigt ut en liten fin beställning redan idag - en snygg mörkgrön bommulskjol, en svart bommulsklänning med volanger, en snajsig genomskinlig svart topp och en tredje fjärilsring som denna gång ska tas om hand varsamt - och allt för 200 spänn, så bäst.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-07-26  |  KLOCKAN:  21:31:50 

The beginning is nearHar försökt packa i cirka 4 timmar, e
n väska till Yran, en till Visby. Inte åstadkommit så mycket förutom att slita ut hela min garderob, testa hälften av kläderna, lägga i några random högar, snubbla över alla högar, röra till allt så jag inte vet vilken hög som är vilken. Lyssnat på Johnossi, börjat bleka en jeansskjorta, letat fram mammas stövlar. Orkar inteeee. Pumpar lite Johnossi till. På torsdagmorgon är det jag och Madeleine som tuffar iväg till ett regnigt Östersund, för att tillbringa tre dagar med ett härligt gäng human beeings! Göttans.
    KOMMENTERA [1]    Vardagligt 2010-07-25  |  KLOCKAN:  19:10:21 

Just give me one more chanceSå var det söndag igen.. Blev en mycket trevlig fredag på Tandoori med Nada & Linn. Och den lilla svängen till Haga/Stadshuset likaså med små söta människorrrr. Lördagens bröllopsbestyr gick galant - ska lätt ha ett exakt likadant när jag själv gifter mig. Det var helt enkelt perfekt! And so it's sunday. Fyra dagar tills Östersundståget tuffar iväg mot Yran och roligheter. Och därpå Visby med Sockertoppen. = packa väskor, packa, packa, packa..
    KOMMENTERA [4]    Vardagligt 2010-07-22  |  KLOCKAN:  21:02:14 

Sweetness


Underbaraste, finaste Nada!

Har tydligen ett paket på H&M att hämta ut.
LIKE. I det sinnesförvirrade tillstånd jag befann mig i när jag beställde gör att jag inte riktiiiigt minns vad jag beställde. Så blir spännande det här! Imorgon väntar även en middag med sötaste Nada och Linn, till Nadas ära. Godingen fyller ju nämligen hela 19 år inom en snar framtid. Kommer blir hur gött som helst. Får bara hoppas att det finns en restaurang som serverar mat som inte är stekt/grillad/kryddad/fet, för att nöja min mage. Och dessutom god. It's a tricky one.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-07-21  |  KLOCKAN:  21:17:51 

FairytaleOnsdag = halkbanedag. Gick kalasbra.
Några fina snurrar senare så lever jag fortfarande. Och ännu en tur på motorvägen. Men oooja, körkortet är inte långt borta. Har för övrigt varit och gratulerat lilla kusinbarnet Angelina till sina 3 fyllda år. Lekte sambo med henne i hennes (min före detta) lekstuga. Skapligt ont i svanken efter att ha stått dubbelvikt och geggat med sandpannkakor, ooja. Charmtrollet där.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-07-20  |  KLOCKAN:  20:10:54 

Sometimes i feel differentMin otroligt söta familj - men framför allt broder - såg till att jag fick stilla mitt elefantbehov med denna tjusiga lilla varelse. Han fick i uppdrag att vakta mina smycken, och oooj vad han gör det bra.

Har varit och gjort motorvägen lite sådär osäker under kvällen.
Men far min lever. And so do I. Så imorgon blir det till att testa halkbanan i Härnösand. Jaaaa men det går ju bra det här ju!
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-07-19  |  KLOCKAN:  20:51:13 

How i like itJag och Bellman njöt ikapp på mormors balkong. Härligare ställe får man ju leeeeta efter.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-07-19  |  KLOCKAN:  20:26:23 

Hit me baby one more timeTigern låg och softade i solen mitt på uppfarten idag när jag rattade hem bilen.
Lite lojt sådär, med en vettskrämd stackars mus någon meter ifrån sig. Sådär MITT I VÄGEN så man bara inte kunde undgå att se hur han stoltserade med sitt nya kap. Eller rättare sagt leksak. Tycker liiite synd om den stackars råttan. Bara liite.
    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-07-18  |  KLOCKAN:  20:37:42 

Lovley, so lovley


Glada flickor på årets upplaga av Gatufesten.

What-a-week. Hunnit med MASSOR.
Måndag: grill'n'chill hos Anderssons, tisdag: lunch med Nada på Barista & middagsmys med Lisa & Linn, onsdag: lunch med Madde i hamnen & Sidsjöhäng&picknickande med Madde, Angelica och Emma, torsdag: promenad kring Sidsjön + middagsmys med Jennifer, fredag: mys med MIG SJÄLV, lördag: bröllopsbestyr med Anna & Mona, söndag: återförening med min kära familj & Bite Line-käk med Angelica, Fredrik & Marcus. (Jag har dåligt minne, så jag måste skrive ner allt roligt så jag kommer ihåg det. JU.)

Nu ser vi framemot en ny spännande vecka!
Full med diverse jobb, bilkörning och förhoppningsvis en solig & helt underbar dag på Tranviken.


    KOMMENTERA [0]    Vardagligt 2010-07-17  |  KLOCKAN:  22:31:39 

I did it again

 
Fjorton dagar, sen så trippar jag runt på visbys steniga gator - göttttt.

När jag har för lite att göra råkar jag ofta klicka på farliga saker på internet. Vilket denna kväll resulterade i att jag nästa vecka ska få hämta ut ett roligt paket med en massa fina kläder i! Efter att blivit utskrattad för att ha shoppat loss för galna 400 kronor var jag ju tvungen att jobba lite på min image.
RSS 2.0